Одеський мандрівник першим серед українців підкорив дорогу смерті в Болівії (фото, відео)

Дорога смерті пролягає високо в горах, а поруч з нею глибокі провалля.

Одеський веломандрівник Руслан Верін, який продовжує свій шлях через всю Південну Америку проїхав по одній з самих небезпечних доріг світу в Болівії. Її називають дорогою смерті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Дорога смерті пролягає високо в горах, поруч з нею глибокі провалля. Верін пише у себе в Instagram, що дорога була побудована в 30-х роках минулого століття, коли в Болівії не було автомобілів і по ній переміщалися тільки на ламах і ослах. З тих пір як ризикові водії почали по ній їздити, дорога забрала сотні життів.

У 1983 році там в прірву зірвався автобус і загинули близько ста осіб. У 90-е на цьому шляху в аварії потрапили близько 25 транспортних засобів.

Одеський веломандрівник і сам став свідком ДТП. Він вирішив проїхати ділянку шляху на автобусі і побачив інший перекинутий автобус, який їхав перед ним. Мандрівник написав, що йому пощастило – адже він міг опинитися в цьому транспорті."Проїжджаючи повз автобус, якій перекинувся, побачивши поліцію, розкидані речі, деяких людей поруч, я зрозумів, що доля це не просто стежка, це стежка зі знаками і правилами, дотримуючись яких, маєш прихильність від "стежки", – написав Верін у себе в Facebook.

Одесит, який раніше вже перетнув на велосипеді Африку, планує доїхати до крайньої точки Південної Америки - Вогняної Землі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...