"Одеським медикам заборонили розповідати про свою роботу в умовах надзвичайної ситуації", - ЗМІ

У документі йдеться про "неприпустимість публікації в соціальних мережах будь-якої інформації про діяльність співробітників центру в умовах надзвичайної ситуації, особливо фото- і відеоматеріалів".

Одеські медики виклали в соцмережі скрін телефонограми за підписом в.о. гендиректора одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Владислава Терлецького, передають Патріоти України з посиланням на видання Думская.

У документі йдеться про "неприпустимість публікації в соціальних мережах будь-якої інформації про діяльність співробітників центру в умовах надзвичайної ситуації, особливо фото- і відеоматеріалів".

"Думская" звернулася до самого Терлецького з проханням прокоментувати дивне розпорядження.

Т.в.о. гендиректора заявив, що нікому нічого не забороняв: мовляв, в тексті немає слова "забороняю". "Можуть порушувати на здоров'я!" - сказав медик.

Він пояснив, що його дуже засмутила поведінка співробітників центру, які, отримавши засоби індивідуального захисту, почали робити в них селфі і публікувати їх на Facebook.

"Карантин - це не карнавал. І до того ж у нас ніколи ніхто не отримував армійський респіратор хімзахисту типу "Лепесток" (це репліка з приводу конфлікту між волонтерами і чиновниками, - ред.). Цей респіратор отримували водії КП «Автобаза санітарного транспорту». У нас продовжують працювати 1600 осіб на "швидких", створено 22 опорних бригади. Ми відзначаємо зараз багато обманів диспетчерів. Наприклад, вимагають приїхати на серйозні симптоми, а коли прибуває бригада - там всього лише тиск 150/90. Або навпаки - п'ять днів температура, сухий кашель, важко дихати, а виклик на ниркову кольку. А при цьому на всьому узбережжі на вихідних був аншлаг - нікого карантин не хвилював. Ніякої відповідальності і совісті у багатьох наших співгромадян просто немає", - нарікає Владислав Терлецький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...