Одкровення пропаганд*на: Ексжурналіст Russia Today розповів, як йому доручали шпигувати за Навальним та за його соратниками у Німеччині

На RT заявили, що Ланге був "посередній журналіст, який не зміг роздобути ексклюзивний матеріал".

Німецький журналіст Даніель Ланге, який співпрацював з російським телеканалом RT, сказав, що йому давали завдання стежити за опозиціонером Олексієм Навальним у Німеччині. Про це він заявив в інтерв'ю Bild, передають Патріоти України.

Згодом журналіста попросили зробити фотографії госпіталю Бундесверу, де, як стверджував керівництво RT, міг насправді знаходитися Навальний.

Потім Ланге попросили проникнути у клініку Шаріте під приводом візиту до лікаря і з’ясувати, як близько можна підібратися до палати, де лежить Навальний. В реанімацію йому радили проникнути, представившись другом Юлії Навальний або співробітником фонду Cinema for Peace. Ланге відмовився, зауваживши, що він «не секретний агент». В клініку спробував потрапити інший співробітник RT, проте шість спроб виявилися невдалими.

Незабаром після цього йому доручили знайти в Берліні соратників Навального Леоніда Волкова і Марію Півчих і встановити за ними спостереження, однак і це зробити не вдалося.

Керівник німецького підрозділу RT Динара Токтосунова, коментуючи цю інформацію, заявила, що Ланге насправді був «посередній журналіст, який не зміг роздобути ексклюзивний матеріал по слідах ФБК в Німеччині і вирішив злити переписку з чату, де його просять робити свою роботу».

Редакція пропагандистського видання заявила, що готує позов проти Bild за звинувачення їх в шпигунстві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...