Одкровення терориста: Як проросійські бойовики розібрали і затопили готель "Прага" в окупованому Донецьку

Колишній “секретар Ради безпеки ДНР”, засновник незаконного збройного формування «Восток» Олександр Ходаковський розповів, як бойовики здавали по частинах на металобрухт дах готелю.

Про це Ходаковський заявив на відео, яке опублікував на своїй сторінці в Twitter журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

“Аж до того, що покрівельну мідь зривали і здавали на металобрухт, а, звичайно, опади потрапляли всередину і знищили там усе, а це серйозний об’єкт, який будувався за великі гроші”, – сказав Ходаковський.

За його словами, тепер потрібні гроші на те, щоб готель, розібраний по частинах бойовиками, відбудувати. Колишній “секретар Радбезу ДНР” поскаржився, що необхідні для реставрації кошти для “серйозних вкладень” взяти ніде. “Слава республіці! Кради, трощи Донецьк на зло хунті!” – з сарказмом коментує слова Ходаковського Казанський.

Журналіст також нагадав, що в “Празі” раніше базувалося збройне формування, відоме як «батальйон Захара Прілепіна».

Як передає видання “Новини Донбасу“, Ходаковський заявив, що тепер у приміщенні готелю бойовики “ДНР” збираються облаштувати реабілітаційний центр для тих, хто воював у складі незаконних збройних формувань і отримав травми, втратив кінцівки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...