Одна людина зникла безвісти: Південь Франції постраждав від повені

Без електрики залишилися 1,6 тис. будинків. Десятки шляхів було затоплено, через що до кількох міст і сіл неможливо доставити харчі.

На півдні Франції в департаментах Гар і Еро розпочато подолання наслідків викликаного негодою затоплення, пік якого припав на суботу, 19 вересня 2020 року. Від стихії постраждали кілька населених пунктів, жителі яких залишилися без доступу до питної води. Одна людина вважається зниклою без вісті, передають Патріоти України з посиланням на RFI.

Причиною стали великі дощі, які йшли в Окситанії усю суботу. Як наслідок, з берегів вийшли річки Еро і Гардона. Підтопленими виявилися кілька населених пунктів в руслах цих річок.

Повідомляється про одного зниклого без вісті. Водою віднесло в річку машину разом з автомобілістом.

Без електрики залишилися 1,6 тис. будинків. Десятки шляхів було затоплено, через що до кількох міст і сіл неможливо доставити харчі.

У рятувальних роботах задіяно вертольоти. Евакуйовано близько 400 місцевих жителів, чиї будинки потрапили в зону затоплення.

У неділю, 20 вересня, в регіон мають прибути міністр екології Барбара Помпілі й очільник МВС Жеральд Дарманен.

Рятувальники доставляють питну воду в постраждалі від паводку села. У ніч на неділю рівень води знизився і влада скасувала "червоний" й "помаранчевий" рівень небезпеки в департаменті Гар.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...