"Одного разу запрошували в Дубай - не склалося": Організатор концертів розповів про космічні запити російських зірок

Найкапризніші - Пугачова і Шнуров.

Відомий в Дубаї організатор концертів знаменитостей Євген Морозов розповів про зірок російського шоу-бізнесу, з якими йому доводилося працювати, передають Патріоти України з посиланням на Федеральне агентство новин.

Морозов заявив, що деякі російські знаменитості відмовляються виступати в Дубаї, оскільки організатори концертів просто не можуть виконати їх космічні вимоги. За його словами, деякі зірки висувають такі вимоги, які ніхто не в силах виконати.

При цьому мова йде не тільки про технічні запити, пов'язані з освітленням та звуком, також і про побутові дрібниці. Наприклад, Сергій Шнуров разом зі своєю групою «Ленінград» внесли в райдер штрафи за неправильне транспортування членів колективу.
Якщо говорити про Леоніда Агутіна, то він з собою завжди бере як мінімум 18 музикантів, а інші зірки гастролюють з десятками помічників, багатьом з них організатори виступів навіть купують костюми.
Морозов зазначає, що одного разу запрошував в Дубай Аллу Пугачову, але концерту так і не вийшло. «У неї високий гонорар. І у неї немає зараз постійного колективу. Тому заради одного виступу в Дубаї збирати музикантів - дуже складно це економічно обґрунтованим зробити. Не склалося», - зазначив організатор.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...