"Один прорив - і все ...": У кремлівського пропаганд*на напророчили швидку поразку російсько-терористичних "Л/ДНР"

На Росії заговорили про нищівну поразку терористів "Л/ДНР" і втрату Донецька вже через півроку.

Семен Багдасаров

Збройні сили України вже мають досить сил і засобів для звільнення окупованих районів Донбасу. Про це в ефірі кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова на YouTube заявив директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров, передають Патріоти України.

"Україна з військової точки зору дуже посилюється ... В цьому році їх військовий бюджет був більше $ 5 млрд ... Вони створили боєздатні збройні сили понад 250 тисяч осіб. У них резерв - мільйон чоловік підготовлених. Це серйозно. Військова промисловість досить добре працює, випускає багато чого, в тому числі крилаті ракети", - розповів російський експерт.

Він нагадав, що в нинішньому році Київ також підписав велику угоду з Анкарою про військово-технічне співробітництво в Чорноморському басейні. Згадав Багдасаров і те, що Україна вирішила закупити у Туреччині бойові безпілотники "Байрактар". "Плюс вони на наступний рік хочуть випустити вже свої власні ударні безпілотники "Сокіл-300". Роль безпілотників, ми бачимо, стає важливою", - підкреслив експерт РФ.

Він висловив думку, що операція ЗСУ по звільненню Донбасу "більш ніж можлива". І для підготовки до неї, з його слів, Києву знадобиться близько півроку.

Багдасаров запевнив, що бойовики Донбасу не зможуть стримати український наступ. Він досить різко висловився про укріплені позиції "Л/ДНР", зазначивши, що українські набагато сучасніші.

"Донецьк розташований від лінії зіткнення в 3 - 5 км, це нічого. Це один прорив! Давайте уявимо, що Україна піде на це. Вони в тому плані готові ... І що буде? Буферною зони немає. 3 км, прорив першої оборонної лінії, і все! Чим захищатися?" - обурювався пропагандист Багдасаров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...