Один з найуспішніших виконавців в історії: Помер легендарний американський співак (відео)

Через пандемії COVID-19 сім'я Роджерса прийняла рішення не влаштовувати пишні похорони. З ним попрощаються тільки близькі родичі.

У п'ятницю, 20 березня, в своєму будинку в місті Сенді-Спрінгз, штат Джорджія, помер знаменитий американський співак Кенні Роджерс. Йому був 81 рік, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Поруч з ним знаходилися близькі. Відомо, що останні роки Роджерс тяжко хворів. Деякий час він провів у хоспісі, звідки його незадовго до смерті забрали.

За свою довгу кар'єру Кенні випустив велику кількість альбомів. Він співав у різних жанрах - кантрі, джаз, блюз. Але всюди йому супроводжував успіх. У всьому світі було продано більше 100 мільйонів дисків з записами співака. Це робить його одним з найуспішніших виконавців в історії. В різний час в національному хіт-параді США в першій десятці побували 120 пісень у виконанні Роджерса. Він також був відомий своїми дуетами з іншими відомими музикантами, наприклад, з Доллі Партон, Лайонелом Річі, Шиною Істон. Кенні є лауреатом багатьох престижних музичних премій, включаючи «Греммі» і AMA (Американські музичні нагороди).

Крім того, Роджерс знімався у фільмах і серіалах. До числа найбільш популярних картин з його участю відносяться «Доктор Куїн, жінка-лікар», «Гравець», «Дикі коні».

Кенні був одружений п'ять разів. У нього залишилося п'ятеро дітей. Останній шлюб з Вандою Міллер виявився довгим і щасливим. Вони одружилися в червні 1997 року. Ванда народила близнюків.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...