Один з учасників нападу на авто Порошенка пояснив свій вчинок

Макєєв заявив, що конфлікт за участю охорони Петра Порошенка не є замахом.

Микита Макєєв

Один із учасників нападу на екс-президента Петра Порошенка ветеран «Азова» Микита Макєєв заявив, що хотів помститися за «приниження по відношенню до іноземних добровольців». Про це йдеться у відеозверненні Макєєва, передають Патріоти України.

«Я хотів помститися йому за всі ті п’ять років принижень, які він за допомогою своїх підлеглих в Адміністрації президента і ДМС (Державна міграційна служба ред.) вчинив стосовно іноземних добровольців, обіцяючи їм громадянство. А замість цього спустивши їх у дев’ять кіл бюрократичного пекла», – заявив Микита Макєєв.

Він додав, що конфлікт за участю охорони Петра Порошенка не є замахом.

Макєєв також заявив, що купив бронежилети «Темп» і перевірив на полігоні. Три з чотирьох було прострелено. «Я хотів один з них передати особисто Петру Олексійовичу. Він не прострелений. Я б хотів, щоб він надів його на себе або на свого синочка, який нібито воював в Краматорську і випробував його», – додав він.

У той же час, поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом інциденту. «Правоохоронці встановлюють усіх учасників інциденту. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Учасникам нападу загрожує до 4 років позбавлення волі.

Народний депутат і однопартієць Порошенко Володимир Ар’єв натякнув, що за нападом може стояти екс-заступник голови адміністрації Януковича Андрій Портнов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...