Один загиблий, десятки евакуйованих: Масштабна пожежа у столиці (фото)

Вогонь швидко поширився по квартирі, під'їзд заповнився їдким димом, більшу частину мешканців довелося евакуювати через вікна і балкони за допомогою пожежних сходів.

У Києві в ніч на 13 вересня стався новий масштабна пожежа в житловому будинку. На цей раз зайнялася п'ятиповерхівка на вулиці Братиславській у Деснянському районі. Жильцов довелося екстрено евакуювати, передають Патріоти України.Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о третій годині ночі. Сусіди поскаржилися, що горить квартира на першому поверсі, господарі якої страждають психічним розладом. Власників неблагополучної квартири неодноразово ловили за спробами розвести багаття в будинку. Цього разу тяга до підпалу закінчилася плачевно. Вогонь швидко поширився по квартирі, під'їзд заповнився їдким димом, більшу частину мешканців довелося евакуювати через вікна і балкони за допомогою пожежних сходів.
Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій в Києві, гасили вогонь більше години.Всього з будинку вивели 29 дорослих і четверо дітей. Тим, кому належало пройти через задимлений коридор, рятувальники видали спеціальні апарати зі стисненим повітрям.Без жертв обійтися не вдалося. Надихавшись димом, померла пенсіонерка з квартири на четвертому поверсі. 75-річну жінку виявили в украй важкому стані, врятувати потерпілу лікарі не змогли.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...