"Офицеры, россияне!", або Як українські нацгвардійці в Академії НГУ випуск відзначали (відео)

21 червня в Харкові урочисто відзначили випуск офіцерів Національної гвардії України. Урочистості пройшли на меморіальному комплексі Слави.

В цьому році з лав Академії випустилось 259 лейтенантів, 66 з них отримали диплом з відзнакою. Серед молодих офіцерів - 22 дівчини. Поряд з лейтенантами закінчили навчання 108 офіцерів-магістрів, які отримали оперативно-тактичний рівень підготовки.

Блогер Сергій Стерненко на своєму YouTube-каналі показав, як молоді лейтенанти відзначали свій випускний, передають Патріоти України.

Зокрема, дружина одного з лейтенантів НГУ Тетяна Лавриненко записала в Instagram сторіс, де вона на випускному танцює зі своїм чоловіком повільний танець під композицію Олега Газманова «Офицеры, россияне!».

«І якщо оці випускники і зокрема офіцер Лавриненко танцюють під пісню «Офицеры, россияне!», то, увага, питання: а від кого вони будуть нас захищати під час російсько-української війни? І майте на увазі, що у цих офіцерів будуть у підпорядкуванні солдати, буде зброя, будуть законні повноваження стріляти», - каже Стерненко.

За його словами, цю ситуацію не можна просто так залишити, тому що ці люди дають присягу на вірність українському народові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...