"Офицеры, россияне!", або Як українські нацгвардійці в Академії НГУ випуск відзначали (відео)

21 червня в Харкові урочисто відзначили випуск офіцерів Національної гвардії України. Урочистості пройшли на меморіальному комплексі Слави.

В цьому році з лав Академії випустилось 259 лейтенантів, 66 з них отримали диплом з відзнакою. Серед молодих офіцерів - 22 дівчини. Поряд з лейтенантами закінчили навчання 108 офіцерів-магістрів, які отримали оперативно-тактичний рівень підготовки.

Блогер Сергій Стерненко на своєму YouTube-каналі показав, як молоді лейтенанти відзначали свій випускний, передають Патріоти України.

Зокрема, дружина одного з лейтенантів НГУ Тетяна Лавриненко записала в Instagram сторіс, де вона на випускному танцює зі своїм чоловіком повільний танець під композицію Олега Газманова «Офицеры, россияне!».

«І якщо оці випускники і зокрема офіцер Лавриненко танцюють під пісню «Офицеры, россияне!», то, увага, питання: а від кого вони будуть нас захищати під час російсько-української війни? І майте на увазі, що у цих офіцерів будуть у підпорядкуванні солдати, буде зброя, будуть законні повноваження стріляти», - каже Стерненко.

За його словами, цю ситуацію не можна просто так залишити, тому що ці люди дають присягу на вірність українському народові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...