Охочих небагато: Україна почала відкривати кордони (відео)

В Україні відкрили пункт пропуску на кордоні з Польщею, закритий місяць тому.

Україна почала відкривати прикордонні пункти пропуску попри карантин через коронавірус. Одним з таких став КПП Рава-Руська у Львівській області на кордоні з Польщею. Пункт не працював з 7 квітня, але через місяць його знову відкрили. Що там зараз відбувається, - передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Попри доступність пункту пропуску з 8 травня, охочих потрапити туди небагато, кордон відносно порожній. У черзі трохи більше ніж десять вантажних авто.

Наприклад, на ще одному КПП з Польщею - Краковці - в черзі стоїть близько 200 фур. Прикордонники кажуть, що активного руху у Рава-Руській немає - трохи вантажних авто, а пасажирських - вкрай мало. Станом на ранок п'ятниці в Україну в'їхало тільки два легкових автомобіля, виїхало лише одне авто.

Зараз виїхати в сусідню країну можуть тільки ті, у кого є "карта поляка", офіційна робота там, дипломати, і власне, перевізники вантажів.

У Львівській області всього шість пунктів пропуску, чотири з них закрили на карантин ще в березні, Рава-Руську - на початку квітня. Залишався працювати тільки Краковець, який не справлявся через величезну кількість вантажних авто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...