Охоронець нічного клубу вбив чоловіка, який хотів зайти у заклад (відео)

Охорона клубу вирішила вдатися до сили, не дивлячись на те, що бажаючі увійти хлопці не розпускали руки і лише обурювалися.

В Одесі на вулиці Катерининській в нічному клубі "Гранат" 8 липня близько 3 години ночі конфлікт двох місцевих жителів з охороною клубу закінчився бійкою зі смертельними наслідками. Про це повідомляє Думська з посиланням на джерела в прокуратурі, передають Патріоти України.

Двоє чоловіків вирішили зайти в клуб "Гранат", але охоронці на вході не пустили їх в заклад, пояснивши це тим, що гості були нетверезі.

Гості почали обурюватися, проте охорона клубу з агентства "Самсон" вирішила вдатися до сили, не дивлячись на те, що бажаючі увійти хлопці не розпускали руки і лише обурювалися. У розпорядженні слідства є відеозапис інциденту: охоронець вдарив одного з гостей ззаду, а його друг спробував втихомирити розлючену охорону, але сам отримав удар ліктем в обличчя.

Потерпілий - одесит 1982 року народження, після удару впав і втратив свідомість. Охоронці облили його водою, але він не приходив до тями. Викликали швидку, лікарі відвезли потерпілого в лікарню. Не приходячи до свідомості, увечері 8 липня чоловік помер.

Охоронця 1995 року народження, який завдав удару, затримали і помістили в слідчий ізолятор. Спочатку було відкрито кримінальне провадження за ст. 121, ч.1 Кримінального кодексу - умисне тілесне ушкодження, однак зараз виробництво буде перекваліфікована на ст. 121 ч. 2 - умисне тілесне ушкодження, що призвело до смерті. Підозрюваному загрожує до 10 років за гратами.

Пізніше з'явилося відео конфлікту, під час якого охоронець нічного клубу "Гранат" в Одесі убив людину. Фатальний удар стався на 29-й секунді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...