Охоронець столичного супермаркету на людях побив жінку (відео)

Відвідувачка відбивалася як могла...

У Києві охоронець і відвідувачка супермаркету влаштували розбірки з рукоприкладством. Інцидент стався в одній із торгових точок відомої в Україні мережі на вул. Берковецькій. Відповідним відео в понеділок, 22 березня, поділився "Київ Оперативний" у Telegram, передають Патріоти України.

Як видно на записові, знятому очевидцем, жінка перебувала в приміщенні без маски. Можливо, конфлікт був пов'язаний із цим, хоча початку інциденту на ролику немає.

Охоронець супермаркету кілька разів ударив жінку в ділянку голови. Його опонентка також застосовувала силу, зокрема, штовхнула працівника магазину ногою. Під час одного з ударів жінка оступилася та впала на підлогу, але швидко піднялася і конфлікт продовжився.

Крім того, кілька разів телефон відвідувачки супермаркету опинявся на землі, а та вимагала його повернути.

Додамо, серед очевидців розбірок розв'язалася дискусія про те, хто винен у цій ситуації. Думки чоловіків, які обговорювали конфлікт, розділилися.

"Ким би не була ця пані, але така поведінка співробітника поліції охорони неприпустима", – висловили свою позицію автори Telegram-каналу.

Обережно, 18+! Джерело ролика – Telegram-канал "Київ Оперативний":

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...