Окупанти повідомили про загибель бійця ЗСУ, "покинутого" українцями під час втечі

5 травня окупанти на Донбасі заявили про загибель українського військовослужбовця і трьох поранених бійців ВСУ.

Про це повідомляє блогер під ніком Necro Mancer на своїй сторінці в Twitter, посилаючись на інформацію бойовиків, передають Патріоти України.

За словами бойовиків "ДНР", в ході бойових дій вони вбили одного українського солдата, а ще трьох поранили. Також окупанти відзначили, що інші воїни ЗСУ нібито втекли, кинувши одного солдата.

"В ході евакуаційних заходів пораненого українського військовослужбовця наші медики надавали йому допомогу, проте врятувати його не вдалося. Кинутий солдат загинув від отриманого поранення і зараз перебуває в морзі", - пишуть бойовики "ДНР".

Крім цього окупанти підкреслили, що на місці вогневого бою виявлені два автомати з номерами №282794 та №ТЕ 4416, а також пристосуваннями для безшумної стрільби до них ЕО 457 та ЕО 443.

Оновлено. У свою чергу "Український мілітарний портал" стверджує, що бій відбувся ще у середу, 1 травня. Тоді ж один військовослужбовець 35-ї бригади морської піхоти пропав безвісті, а двоє його побратимів зазнали поранень. Видання зазначає, що пошуки бійця тоді не дали результатів.

Окрім того, військова розвідка стверджує, що у тому бою російсько-окупаційні війська також зазнали втрат: був ліквідований один бойовик, а ще кілька – зазнали поранень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...