Окупанти повністю закривають Луганськ через коронавірус, - ЗМІ

Разом з карантином у місті планують ввести пропускний режим, а людям заборонять виходити на вулиці.

Луганські бойовики мають намір закрити окупований ними Луганськ на в'їзд і виїзд. Такі карантинні заходи планують ввести з 30 квітня, а закриють у місті майже все, зокрема, зупиниться громадський транспорт. У телеграм-каналі "Луганський інсайд" навіть опублікували так званий "указ" ватажка бойовиків Леоніда Пасічника, передають Патріоти України.

Разом з карантином у місті планують ввести пропускний режим, а людям заборонять виходити на вулиці. Обмеження зачеплять усю тимчасово окуповану частину Луганської області.

Усіх працівників аптек і продуктових магазинів зобов'язали підписати анкети, за якими їм видаватимуть дозволи виходити з дому на роботу.

Разом з тим бойовики збираються заборонити виїзд за межі окупованої частини Луганщини. Вони обіцяють випускати лише власників українських або російських паспортів. Водночас тих, хто матиме "паспорт" недореспубліки, нікуди не випустять.

Терміни таких обмежень поки до кінця невідомі. Імовірно, це будуть два тижні до 13 травня. На цей час людей відправлять у примусову неоплачувану відпустку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...