Окупанти визнали провал "будівництва століття" в Криму

Окупаційна влада Криму закликала водіїв уникати поїздок недобудованою трасою "Таврида", визнавши тим самим її небезпеку.

Глава "Мінтрансу" Криму Сергій Карпов порекомендував в ефірі місцевого радіо не їздити дорогою, яку вже охрестили "трасою смерті", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Раджу для більш комфортного переміщення, особливо малодосвідченим водіям і водіям, які перевозять групи людей, у цьому сезоні користуватися старою трасою, щоб знизити навантаження на трасу "Таврида". Також поділ трафіку дозволить скоротити кількість дорожньо-транспортних пригод", – заявив Карпов.

За словами чиновника, деякі автомобілісти втомлюються і не справляються з управлінням на "Тавриді", де тривають будівельні роботи, що призводить до смертельних аварій.

Прокоментував заклик Карпова глава асоціації вантажних перевізників та експедиторів Криму Анатолій Цуркін. "На трасі "Таврида" дуже багато повільно повзуть навантажені вантажівки, які зокрема везуть щебінь для будівництва цієї ж траси, і дуже мало дозволених місць для обгону. Тому водії, які плетуться за вантажівками, практично від безвиході порушують правила. Також машини там часто вилітають із траси, тому що дуже багато технологічних з'їздів, які ніяк не освітлені і не позначені. Тому навіть з дозволеною швидкістю пересуваючись, не кожен водій встигає зреагувати вчасно", – попередив він про небезпеку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...