Окупанти заарештували власника кримського сафарі-парку "Тайган" у справі 12-річної давнини

У прес-службі суду зазначили, що рішення про його арешт на два місяці прийнято в зв'язку з неявкою Зубкова на суд 20 січня і побоюванням, що він виїде за кордон.

У понеділок, 3 лютого так званий «Білогірський районний суд» прийняв рішення залишити під вартою на два місяці господаря кримського парку левів «Тайган». Такий термін обраний для розгляду кримінального провадження про нанесення тваринами травм відвідувачці. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив Олександр Таліпов, передають Патріоти України.

«Нібито суд порахував, що Олег може сховатися, так як він пропустив попередній суд, але тоді, коли був суд, його викликали в Москву, на важливу нараду в уряді Росії! Абсурд і беззаконня», - написав він.

У прес-службі суду зазначили, що рішення про його арешт на два місяці прийнято в зв'язку з неявкою Зубкова на суд 20 січня і побоюванням, що він виїде за кордон.
На директора парку наділи наручники і відвели в поліцію. Син Зубкова вже відвіз йому речі. Адвокати мають намір домагатися, щоб Зубкова звільнили достроково.
НП, через якуо судили підприємця, відбулося ще в 2008 році. Тоді відвідувачка захотіла сфотографуватися з левом, поклала на нього руку, а тварина її вкусила. «За цим фактом Слідчий комітет окупантів почав перевірку, після якої було порушено кримінальну справу за пунктом «в» частини 2 статті 238 КК РФ (виробництво, зберігання, перевезення або збут товарів і продукції, виконання робіт або надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки). До суду воно було передано на початку листопада минулого року. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді шести років позбавлення волі», - повідомляють рупори окупантів.

Жінка стверджує, що в момент нападу Зубков був поруч, але «не зміг відразу втихомирити своїх тварин», а підприємець каже, що відвідувачка була п'яна і тріпала лева за гриву.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...