Окупанти заявили про готовність віддати тіло українського бійця, котрий загинув від ран на полі бою, бо ворог свідомо розстрілював команди порятунку

Бойовики "ДНР" заявили, що знайшли тіло третього українського військовослужбовця, якого було поранено під час обстрілу 13 липня.

Про це 18 липня повідомило російське агентство "РИА Новости" з посиланням на заступника начальника народної міліції "ДНР" Едуарда Басуріна, передають Патріоти України.

За його словами, зараз вирішують питання про його передачу на територію, підконтрольну Україні.

Представник бойовиків зазначив, що ситуація на місці, де виявили військовослужбовця, свідчить про те, що він загинув не відразу і намагався зв'язатися по радіозв'язку з командуванням.

Уранці 13 липня в районі Зайцевого офіцер 35-ї окремої бригади морської піхоти під час виконання бойового завдання дістав смертельне поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Українська сторона того-таки дня домовилася з бойовиками про евакуацію тіла загиблого та оголошення режиму тиші. Але коли група в білих касках із розпізнавальними знаками наблизилася до тіла офіцера, бойовики відкрили по ній вогонь спочатку зі стрілецької зброї, а потім із гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...