Олі Поляковій довелося вибачатись через "наїзд" на Тіну Кароль (відео)

Суперблондинка потрапила в незручну ситуацію через недоречний коментар на шоу Маска.

Оля Полякова нарвалася на критику в мережі. Артистка невтішно висловилася про свою колегу по сцені Тіну Кароль, передають Патріоти України.

Виконавиця в ефірі шоу Маска назвала Кароль «відомою плакальницею». Слова Полякової викликали скандал. Супербілявку засипали гнівними коментарями, і після цього вона вирішила пояснити свої слова.

На сторінці в Instagram співачка попросила вибачення і прокоментувати випад в сторону Кароль. «Це стосується виключно творчості, пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни — дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю, поважаю. І ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії, історії. І всіх, кого це образило та зачепило, я щиро прошу пробачення. А до режисерів монтажу у мене окреме прохання, ну якщо ви бачите, що щось йде, не так і може бути інтерпретовано невірно, то вирізуйте, ви ж і так багато хорошого вирізаєте», — сказала Полякова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...