Оля Полякова множинно похвалилась своїми сідницями

Спокуслива білявка обожнює компліменти та увагу публіки, заради якої готова оголювати тіло на камеру.

Оля Полякова засвітила сідниці в купальнику біля басейну. Апетитні форми вона показала з різних ракурсів, чим викликала захват мережі, передають Патріоти України.

Оля Полякова звикла демонструвати свою розкішну фігуру у відвертих сценічних образах. Проте поки її епатажні костюми залишаються у гримерці через відсутність концертів, співачка хизується підтягнутим тілом у купальнику, показуючи спокусливі фото в Інстаграмі.

На світлині, яка вже встигла наробити шуму в мережі, зірка позує на лежаку біля басейну, купанням у якому насолоджується у своєму заміському будинку. Вона засмагала під палючим сонцем на животі у чорно-білому купальнику. Попри те, що Оля Полякова приховала свій пишний бюст, у кадрі вона засвітила пружні сідниці та тонку талію.

Звабливі форми артистка вирішила показати з найпікантніших ракурсів. Відверте фото вона перетворила на колаж, додавши три світлини своїх сідниць зблизька.

"Пост для залучення лайків", – жартівливо написала Оля Полякова.

Реакція мережі

Не всі прихильники захоплювалися спокусливими лініями тіла співачки. Чимало користувачів розкритикувало її за надмірну відвертість та навіть не ідеальні форми: "Підкачати трохи треба, у мене побільше", "Багато зірок, у яких не менше лайків. Але їм не треба виставляти, ще й у великому плані, свої сідниці", "Доросла баба, відома, а займається такою вульгарщиною".

Проте серед відданих фоловерів були й ті, кому такі еротичні кадри до вподоби. Вони невтомно засипають Полякову компліментами та акцентують на її бездоганних формах: "Шикарна фігура", "Дуже гарно", "У вас розкішне тіло".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...