"Он всего лишь мокрица…": Екс-ватажок терористів "ДНР" жорстко розкритикував Путіна через обмін полоненими

Гіркін обурився списком звільнених за обміном посібників Кремля...

Ігор Гіркін-Стрєлков

Ексватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін-Стрєлков на своїй сторінці в соцмережі піддав жорсткій критиці умови обміну полоненими між Росією і Україною, передають Патріоти України.

Він висловив обурення, що президент РФ Володимир Путін не повернув в Росію полоненого терориста Гаджиєва, відпустивши при цьому затриманих українців. Також Гіркін зазначив, що президент України Володимир Зеленський анонсував «нові перемоги» на терені «дожимання» обгаженого «агресора» і підкреслив: «Сам-же „агрессор“ (был-бы он таким…, увы…, он всего лишь мокрица…) на встрече военнопленных не появился. Ибо не царское это дело — пленных холопов из узилища встречать. А вдруг кто в поганую рожу плюнет? За спины преданных и проданных женщин и детей Донбасса ведь тут не спрячешься — нету их поблизости».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...