"Они идут!": Путіну показали, що робить Китай у Сибіру, поки він зайнятий Україною

Фото викликало гнів росіян.

Головний російський опозиціонер Олексій Навальний гостро відповів російському президенту Володимиру Путіну на його заяву про вирубку українських лісів в Карпатах. Докір Путіна на адресу України як сировинного придатка Європи пролунав сьогодні на великій прес-конференції російського президента, передають Патріоти України.
"ЄС вимагає, щоб кругляк дозволили вивозити до Європи. Від Карпат скоро нічого не залишиться, скоро там голі скелі будуть, якщо кругляк будуть вивозити", - сказав президент Росії.
Однак несподівано Навальний завдав зустрічний удар по Путіну і показав, якими темпами йде вирубка російської тайги в Іркутській області китайцями. Ліс масово вирубується і вивозиться залізничними шляхами в Китай. "Путін на прес-конференції турбується про те, що з України вивозять ліс - "кругляк": так там скоро від Карпат нічого не залишиться! В цей час в Іркутській області, яка Путіна абсолютно не цікавить", - написав Навальний і показав дві фотографії.
На першій з них - величезна ділянка вирубаного лісу в Іркутській області. На другому фото - 7 навантажених поїздів з вирубаним лісом.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...