Операція "повернення" в розпалі: Екс-ватажки терористів Донбасу розкритикували очільників "молодих республік" за "проукраїнську позицію"

Ексватажки підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Безлер і Олександр Жучковскій гнівно відреагували на заяви «лідерів ЛДНР» Дениса Пушиліна і Леоніда Пасічника про готовність повернутися під контроль України за умови надання «особливого статусу».

Відповідні пости члени НЗФ опублікували на своїх сторінках в соцмережах, передають Патріоти України.

Так, Жучковський пише: «Прочитал про заявления Пушилина и Пасечника (если коротко, то «возьмите нас обратно на Украину, только особый статус разрешите»). Пару лет назад я бы разразился гневной тирадой, но сейчас лень даже гуглить точные цитаты. Как я обычно говорю в таких случаях, «хорошие люди… но украинцы».

У той же час екс-командир НЗФ з Горлівки Ігор Безлер більш емоційно сприйняв слова «глав республік» і зазначив: «Долго ждал, когда на флешмобы ДэНээро-ЛэНэровских д… в ответят те, к кому они хотят приползти в обмен на „особый статус“. Ну вот и ответ прозвучал. Даже до пЛокулола Югика дошло, что руководители и флешмобисты — М… И))) Аплодирую стоя. Ордлососские руководители, надеюсь ваши „кастрюли“ с флешмобом внутри вместо мозгов, смогут понять фразу „возвращайся быстрей. Браслеты заждались“. Странно, что недотямкуватые руководители Ордлососсии думали, что будет по другому…»

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...