"Операція пройшла успішно і без втрат з нашого боку": У мережі показали відео ближнього бою українських захисників з терористами на Донбасі

Воїни повідомили, що після обстрілу бойовиками наших позицій і загибелі бійців ЗСУ була спланована операція спільно з групами прикриття з інших підрозділів.

Бійці групи К-2 з 54 ОМБр виклали в мережу відео адекватної відповіді на обстріли бойовиками позицій українських військових, під час яких загинули наші військовослужбовці, передають Патріоти України.

«Сьогодні хочемо показати вам відео успішної бойової операції розвідувальної групи К-2 не з БПЛА, як зазвичай, а прямо з вогневих позицій, щоб ви змогли відчути себе поряд з нами в бою», - йдеться в коментарі до відео, дата зйомки якого не відома.
Воїни повідомили, що після обстрілу бойовиками наших позицій і загибелі бійців ВСУ була спланована операція спільно з групами прикриття з інших підрозділів. «Унікальність операції в тому, що відстань до позицій окупантів становить 273 метра. Операція пройшла успішно і без втрат з нашого боку», - додають в К-2.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...