Опубліковано постанову про зниження ціни на газ для населення

Постанову про зниження ціни на газ застосовують із 1 квітня 2019 року.

Кабінет Міністрів України прив'язав ціну на газ, який відпускає НАК "Нафтогаз України" для потреб населення і теплокомуненерго, до ціни для промислових споживачів, що дає змогу знизити ціни на газ для побутових споживачів. Водночас ціна не може перевищувати встановлену КМУ. Постанову від 3 квітня опубліковано на офіційному сайті Кабміну, передають Патріоти України.

"Кабінет Міністрів України постановляє: установити, що акціонерне товариство "НАК "Нафтогаз України" здійснює на умовах і в порядку, визначених Кабінетом Міністрів України, продаж/постачання природного газу постачальникам для потреб побутових споживачів... за ціною, що визначається як середня арифметична ціна газу, за якою акціонерне товариство "НАК "Нафтогаз України" пропонує газ промисловим споживачам за умови попередньої оплати в попередньому до місяця постачання газовому місяці, але не вище ніж ціна, встановлена Кабінетом Міністрів України", – ідеться в документі.

Постанова набуває чинності із дня опублікування, її застосовують із 1 квітня 2019 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...