Оригінальна страва своїми руками: Курка в кисло-солодкому соусі (відео)

Безпрограшний рецепт для смачної вечері.

Гостра і пряна курка дуже знаменита в Азії. Ця страва давно прижилася і в наших широтах, так як є оригінальною, смачною, ситною і досить простою в приготуванні. Таку курку можна приготувати як на кожен день, так і подати на святковий стіл, передають Патріоти України.

Для приготування курки в кисло-солодкому соусі нам знадобляться такі інгредієнти: куряче філе (500 г), соєвий соус (10 ст. л.), яблучний оцет (10 мл), цукор (5 ч. л.), вода (0.5 склянки ), томатна паста (2 ст. л.), солодкий перець (1 шт.), консервований ананас (1 шматок), помідори (2 шт.).

Крок 1: Філе нарізати тонкими смужками, покласти в миску, залити половиною соєвого соусу і додати трохи чорного перцю.

Крок 2: У глибокій сковороді змішати оцет, другу половину соєвого соусу (приблизно 4 столових ложки) і томатну пасту. Трохи прогріти рідину і додати в неї цукор.

Крок 3: Долити в сковороду воду і додати нарізані помідори, перець і ананас. Краще спробувати соус, щоб він не був занадто кислим. Якщо таке трапилося, можна додати трохи цукру. Гасити рідину на повільному вогні 10 хвилин.

Крок 4: Обсмажити курку, додати її в соус і тушкувати все разом ще близько 10 хвилин. Подавати блюдо варто з рисом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...