"Ось це характер": Журналіст про рішення єдиного вцілілого у катастрофі Ан-26 під Чугуєвом курсанта

Після пережитого хлопець наважився продовжити навчання і стати військовим льотчиком.

Журналіст Юрій Бутусов розповів, яке рішення про своє майбутнє прийняв 20-річний курсант Харківського університету Повітряних сил В'ячеслав Золочевський, передають Патріоти України.

Після пережитого хлопець наважився продовжити навчання і стати військовим льотчиком. "Золочевський - син військового льотчика, який також тричі потрапляв в авіакатастрофи. Сьогодні йому вручили медаль "За військову службу" - єдиному живому з його групи ... Але те, що пережив сам В'ячеслав, це диво, диво одне на мільйон", - пише Бутусов.

Під час польоту молодик перебував поруч з кабіною пілотів. Під час удару об землю його викинуло з салону. В'ячеслава кинуло об землю, але він не отримав ні опіку, ні перелому. "І ось він знову готовий літати. Цвяхи б робити з цих людей ... Ось це характер!" - резюмував Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...