Осінні тренди: Як перша леді країни голосувала на місцевих виборах (фото, відео)

Олена Зеленська відмовилась від ділового стилю та звичних підборів.

25 жовтня в Україні відбуваються місцеві вибори. Разом з чоловіком свій голос на одній з виборчих дільниць віддала перша леді Олена Зеленська. Для чергового виходу вона обрала комфортний повсякденний образ, вкотре показавши фантастичний смак, передають Патріоти України.

Президентське подружжя вже віддало свої голоси за кандидатів на посаду Київського міського голови та депутатів Київської міської ради. На виборчій дільниці Володимир та Олена Зеленські з'явились у супроводі охоронців

Образ Олени Зеленської

Для публічної появи вона обрала стильний повсякденний образ, у якому почувалась комфортно і впевнено. Олена Зеленська відмовилась від ділового стилю та звичних підборів і показала осінні тренди на собі. Вона одягла теплий пухнастий светр яскравого жовтого кольору, який поєднала з улюбленими чорними штанами палаццо. Довершили образ білі кросівки.

Олена Зеленська зібрала волосся у хвіст, прикрасивши його хустинкою у тон до светра. Вона нанесла ледь помітний денний макіяж, виділивши очі, а з аксесуарів обрала лаконічні сережки.

У сонячний осінній день перша леді прихопила масивні окуляри, а на виборчій дільниці дотрималась карантинних норм – одягла захисну маску.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...