Останнє сонячне затемнення 2020-го: Астрологи попереджають про небезпеки

Поспостерігати за явищем в більшості геолокації не вийде: його буде видно тільки в південній півкулі.​

14 грудня намічається сонячне затемнення, яке стане п'ятим в році, що минає. За словами астрологів 14 грудня стане останнім днем, коли можна переграти ту чи іншу ситуацію без негативних наслідків, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Подія є повторенням того, що мало місце 4 грудня 2002 року. Тоді відбулися теракт в Чечні, невдалий державний переворот в Туркменії, коливання в Кенії політичного характеру. Сьогодні ситуація в світі більш напружена, тому і наслідки можуть бути значно гірше.

Астрологи закликають не пускати справи на самоплив, не планувати важливих зустрічей і заходів. Не варто сподіватися на когось: все потрібно робити своїми силами, оскільки від чогось одного можуть залежати подальші події.

Необхідно підвищити рівень відповідальності, а також терпимості. Далеко не все виходитиме, з цим варто змиритися. Деякі складнощі зважаться згодом самі собою: Всесвіт сам розпорядиться, як що має протікати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...