Останній аргумент рашиста: Скандал між кремлівським пропаганд*ном і спортивним журналістом вийшов на новий рівень (відео)

Відомий російський коментатор Василь Уткін знову звернувся до телеведучого Володимира Соловйова і заявив, що хоче принизити його в очній словесної дуелі.

Спортивний журналіст записав нове відеозвернення до кремлівського пропагандиста і виклав його у мережі, передають Патріоти України.

Звертаючись до Соловйова безпосередньо, він заявив, що телеведучий не розрахував свої сили і не зрозумів, з ким зв'язався. Маючий величезний досвід публічних конфронтацій з відомими людьми Уткін знову викликав телеведучого на відкриту суперечку в прямому ефірі, від якої раніше Соловйов, злякавшись, ухилився. "Дуже важливо віддавати собі звіт в тому, з ким ти зв'язуєшся. Вова, ти цього недооцінив. Я з тобою не на базарі гавкати прийшов. Я хочу принизити тебе і насолоджуюся, спостерігаючи, як від одного твіта ти танцюєш і співаєш у себе в студії. Тебе викликали на баттл", - заявив футбольний коментатор.

Продовжуючи тему, Уткін заявив, що ненависть до Соловйова відчуває величезне число росіян: якщо Соловйов спробує вийти на вулицю, то обов'язково зіткнеться з агресією в свою адресу, оскільки його ненавидить велика кількість співвітчизників.

Уткін заявив, що після його заяви Путін звернувся до народу і пообіцяв підтримку населенню, а також малому та середньому бізнесу. Таким чином, як стверджує Уткін, голова РФ почув блогера, а не Соловйова. "В якому б ти місті не знаходився, включаючи Комо, російська людина, яка тебе зустріне, обов'язково пошле тебе", - додав Уткін.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...