"Остаточне рішення за Путіним", - американський дипломат про закінчення війни на Донбасі

Тейлор переконаний, що необхідно продовжити тиск на РФ з боку Вашингтона, щоб схилити Москву до припинення війни на сході України.

Вільям Тейлор

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор заявив, що Києву не варто виходити з переговорного процесу в Мінську, оскільки це один із способів припинення війни на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

За словами Тейлора, переговори в Мінську - це єдиний спосіб припинення війни на Донбасі. Він наголосив, що закінчити війну на вигідних для України умовах хочуть і офіційний Київ, і Мінська група, і США.

"Остаточне рішення, звичайно, за Путіним. Саме він може вирішити, чи закінчиться війна, чи ні", - сказав Тейлор.

Дипломат переконаний, що необхідно продовжити тиск на РФ з боку Вашингтона, щоб схилити Москву до припинення війни на сході України.

У відповідь на запитання про імовірність наступної зустрічі спецпредставника Держдепартаменту США Курта Волкера і помічника президента РФ Владислава Суркова, він зазначив, що американський дипломат звертався з цього приводу до російської сторони. "Вони обмінюються думками щодо того, коли можна буде продовжити діалог", - повідомив Тейлор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...