"Относятся к ополченцам как к быдлу": Терорист "ДНР" пожалівся на своїх російських командирів

Відомий найманець, що воює на Донбасі проти українських військових, Олександр Жучковський підтвердив інформацію про те, що на Сході України угрупованнями терористів командує вище керівництво Збройних сил Російської Федерації.

Своє зізнання бойовик оприлюднив на сторінці в одній з російських соціальних мереж, передають Патріоти України.

Жучковський скаржиться на російських «кураторів», яких Кремль засилає на Донбас. За його словами, в переважній більшості випадків це некомпетентні військовослужбовці, які відносяться до рядових терористів, як «до бидла».

Він написав: «Недавно я столкнулся с совсем уж вопиющим случаем. В «ДНР» приехал очередной генерал и устроил разбирательство по поводу применения огня с нашей стороны. Он открыто заявил бойцам «ДНР», что у него в ВСУ есть однокашник, с которым он постоянно общается, и тот ему жалуется, что наши подразделения постоянно провоцируют противника».При цьому він поскаржився на те, що подібне ставлення російських військовослужбовців повністю «деморалізує» бойовиків «Л/ДНР». Він наостанок додав: «Деякі «понаїхавші» паркетні генерали, які ніколи не бували близько до передової, викликають у військах справжню ненависть».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...