Отруєння Навального: Німецькі лікарі підтвердили діагноз

Медики припускають, що отрута може негативно позначитися на нервовій системі Навального.

В організмі Олексія Навального знайшли речовину з групи інгібіторів холінестерази. Про це повідомляє прес-служба клініки Шаріте, куди евакуювали російського опозиціонера, передають Патріоти України.

«Бригада лікарів детально оглянула пацієнта. Клінічні показники вказують на інтоксикацію речовиною з групи активних інгредієнтів – інгібіторів холінестерази. Ефект токсину був доведений кілька разів незалежними лабораторіями», – йдеться у повідомленні прес-служби клініки.

При цьому конкретну речовину поки не знають. Лікарі розпочали ще один широкий аналіз.

Пацієнт перебуває в реанімації, й досі – у комі. Йому призначають антидот атропін.

Як позначиться отруєння на працездатності Навального, медикам не відомо. Водночас вони допускають довгострокові наслідки у сфері нервової системи.

У клініці пояснили, що сповіщають громадськість про стан здоров’я Навального з дозволу його дружини.

Одразу після евакуації опозиціонера до Німеччини російські медики зробили заяву, у якій наголосили, що крім алкоголю і кофеїну в організмі Навального не знайшли ніяких небезпечних речовин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...