Отруєння Навального: Німецькі лікарі повідомили про стан російського опозиціонера

Політик продовжує перебувати в медичній комі і на штучній вентиляції легенів.

Олексій Навальний

Російський опозиціонер Олексій Навальний продовжує перебувати у стабільно важкому стані. При цьому загроз його життю немає. Про це повідомили в німецькій клініці "Шаріте", передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як розповіли лікарі, Навальний продовжує перебувати в медичній комі і на штучній вентиляції легенів. При цьому медики відзначили деяке поліпшення симптомів.

"Хоча його стан залишається важким, безпосередньої небезпеки для його життя немає. Проте через серйозність отруєння пацієнта ще занадто рано оцінювати можливі довгострокові наслідки", - повідомили лікарі.

Нагадаємо, Навальний впав у кому 20 серпня на борту пасажирського літака, який екстрено приземлився в Омську. Опозиціонер пробув два дні в омській лікарні, після чого його доставили в німецьку клініку "Шаріте". При цьому російські лікарі повідомили, що в його крові отрут не виявили. В той же час німецькі медики заявили, що Навальний був отруєний речовиною групи "холінестерази", однак для більш точного аналізу лікарі звернулися за допомогою до військових експертів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...