Отруєння Навального: Пляшку зі слідами "Новачка" вилучили з готельного номера опозиційного російського політика (відео)

У Навального розповіли, як пляшка з водою потрапила до німецьких фахівців.

На сторінці російського опозиційного політика Олексія Навального в Instagram опубліковано відео, зняте в колишньому готельному номері Навального відразу після того, як стало відомо про його отруєння. Відео зняла його знімальна група, що залишалася в готелі, передають Патріоти України.

«Перенесемося назад в 20 серпня. У цей день частина нашої команди полетіла в Москву, частина залишилася в Томську доробляти відео. У польоті Олексій знепритомнів і почав задихатися, літак екстрено сів. Майже відразу співробітники ФБК, які залишилися в Томську, дізналися про те, що трапилося. У цей момент була зроблена єдино можлива річ. Вони викликали адвоката, піднялися в номер, з якого тільки що виїхав Навальний, і почали фіксувати, описувати і упаковувати все, що там знайшли. В тому числі, і пляшки з-під готельної води», - йдеться в коментарі до відео.

Відзначається, що через два тижні після отруєння саме на пляшці з томського номера німецька лабораторія виявила сліди «Новачка», що згодом підтвердили ще кілька лабораторій. «Навальний був отруєний саме їм. Тепер ми розуміємо: це було зроблено до того, як він покинув свій номер, щоб поїхати в аеропорт», - резюмують автори відео.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...