Отруєння Навального: У російського політика повідомили, що виявлена в його організмі отрута небезпечна не тільки для нього, а й для оточення

За словами директора ФБК, у поліції розповіли, що в організмі Олексія виявлено отруту.

Олексій Навальний

Головлікар лікарні швидкої допомоги в російському Омську, де після ймовірного отруєння перебуває опозиціонер Олексій Навальний, заявив, що той нетранспортабельний. Про це у своєму Twitter повідомила прессекретарка політика Кіра Ярмиш, передають Патріоти України.

"Стан нестабільний. Рішення родичів для його перевезення недостатньо", - зазначила вона.

За словами Ярмиш, заборона на перевезення Навального означає пряму загрозу його життю. "Залишатися в омській лікарні без обладнання, з так і не поставленим діагнозом в нинішньому стані смертельно небезпечно", - додала вона.

Ярмиш зазначила, що до цього моменту лікарі говорили, що готові санкціонувати транспортування. "Саме тому ми в найкоротші терміни його організували. Тепер, в останній момент, лікарі не дають дозвіл. Це рішення, звичайно, ухвалювали не вони, а Кремль", - підкреслила вона.

Пізніше Ярмиш повідомила, що до преси вийшов директор ФБК (Фонд боротьби з корупцією - ред.) Іван Жданов і розповів, що щойно співробітник поліції в лікарні повідомив, що в організмі Олексія виявлено отруту, небезпечну не тільки для нього, а й для оточення. Назву не говорять, тому що "таємниця слідства".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...