Оце приспічило! Чиновник зайнявся сексом із секретаркою прямо під час онлайн-конференції (відео)

Співробітники Ради під час онлайн-спілкування вирішували питання, що накопичилися і раптово були ошелешені несподіваним видовищем.

Чиновник з філіппінської провінції Кавіте Джесус Естіл шокував колег тим, що вступив в інтимні стосунки зі своєю секретаркою прямо під час онлайн-конференції в Zoom. Про цю історію пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Уточнюється, що співробітники Ради села Фатіма Дос під час онлайн-спілкування вирішували питання, що накопичилися і раптово були ошелешені несподіваним видовищем. Їх колега Кавіте Джесус Естіл підійшов до жінки, що сиділа на дивані поруч з комп'ютером, і почав займатися з нею сексом. Передбачається, що чиновник не зміг відключити камеру і тому акт любові пройшов в прямому ефірі.

При цьому один з учасників онлайн-конференції не розгубився і зберіг відео, яке дуже скоро з'явилося в мережі. Після цього місцеві жителі розгнівалися і подали петицію з вимогою зняти Естіла з посади за неналежну поведінку.

У міністерстві внутрішніх справ та внутрішнього самоврядування заявили, що начальник ради буде звільнений найближчим часом.

Жінка, з якою Естіл займався сексом, виявилася його секретаркою. Цікаво, що з моменту публікації пікантного відео пара на робочому місці не з'являлася.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...