Оцінити масштаб пандемії в РФ: Колишня "Міс Самара" показала переповнений тілами померлих від COVID-19 морг (відео)

Кагарлицька стверджує, що дані про померлих фальсифікуються.

Переможниця конкурсу «Міс Самара 2005" Ольга Кагарлицька опублікувала у себе в Instagram шокуюче відео, зняте в міському морзі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Колишня королева краси прийшла туди, щоб забрати тіло свого батька - лікаря Геннадія Кагарлицького, який помер в обласному госпіталі ветеранів війни. Він був госпіталізований з діагнозом двобічна пневмонія. Ольга впевнена, що батько був хворий корнавірусом. Однак в лікарні це намагаються приховати.

Як говорить 37-річна Ольга, морг переповнений тілами померлих від COVID-19. За словами жінки, його співробітники намагалися не дозволити їй туди увійти, але вона все одно зробила запис, щоб користувачі мережі змогли оцінити масштаб пандемії. Кагарлицька стверджує, що дані про померлих фальсифікуються. За офіційною статистикою в місті зареєстровано сім померлих від COVID-19. Ольга стверджує, що їх «набагато більше» семи. Тільки під час її візиту в морзі було більше 50 тел.
Кагарлицька пише, що її батько, лікар швидкої допомоги з 50-річним стажем, захворів на роботі, виконуючи свій службовий обов'язок. Він був госпіталізований 20 жовтня, прочекавши два дня приїзду швидкої допомоги, а 7 листопада він помер. «У нас є всі підстави не вірити свідченням про смерть, де не ставлять ковід, так як патологоанатоми мені сказали, що за незалежним аналізом на ковід я повинна звертатися в Міністерство і в Москву. І вони підуть на будь-яку фальсифікацію». Все це робиться, щоб не здійснювати виплати лікарям, які загинули через ковід", - пише вона.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...