Озвучено всі версії загадкового вбивства відомого хірурга в Києві

Вбивство пластичного хірурга сталося в центрі столиці.

Хірурга Андрія Сотника вбили в Києві 2 лютого. 43-річний лікар був застрелений неподалік від своєї зйомної квартири на вулиці Саксаганського, 117, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

Повідомлення про стрілянину надійшло на "102" близько 18:00 в неділю. Прибулим медикам залишалося лише констатувати смерть чоловіка. На місце події виїжджав голова Нацполіції Ігор Клименко та заступник голови поліції Києва Герман Приступа.

Пізніше з'явилися відео з камер спостереження, на яких видно, що зловмисник біжить за жертвою, стріляючи в спину. Коли той падає на землю, підскакує до нього, здійснює контрольний постріл, забирає пакет і тікає.

Версії вбивства Андрія Сотника

Пізніше поліції вдалося з'ясувати, що вбивця чекав Сотника біля його квартири. Очевидно, метою кілера був той самий пакет, з яким і втік зловмисник.

В поліції розглядають кілька версій вбивства пластичного хірурга. Одна з них - вбивство через особисту неприязнь, пов'язану з професійною діяльністю. Відпрацьовується також оперативна версія про вбивство на замовлення з метою помсти.

Також розглядається версія вбивства з метою пограбування. Правоохоронці встановлюють, куди прямував Сотник, і що було у вкраденому пакеті. Вже відомо, що кілер чатував хірурга біля його будинку, знаючи розпорядок його дня. За однією з версій, в пакеті була велика сума, з якої хірург прямував на ділову зустріч.

Журналіст і екснардеп Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі пише, що попередній аналіз відео та свідоцтв з місця вбивства хірурга Сотника Андрія на Саксаганського свідчить, що кілер робив контрольні постріли, і це замовне вбивство. "Характер смертельних поранень говорить про те, що кілер при вбивстві на Саксаганського хірурга Андрія Сотника використовував гладкоствольну зброю, імовірно обріз", - пише Мосійчук.

Зараз поліція розшукує кілера. Його прикмети: вік 30-35 років, зріст 170-175, кавказька зовнішність, борода, середньої статури, одягнений у чорні джинси, куртку і кепку.

Що відомо про пластичного хірурга

43-річний Андрій Сотник був головою клініки пластичної хірургії DMK Ukraine. Він народився в Донецьку, закінчив Донецький національний медичний університет імені максима Горького, аспірантуру Інституту невідкладної і відновної хірургії імені Гусака в Донецьку.

У Донецьку працював хірургом обласної травматологічної лікарні, лікарем-хірургом косметологічної лікарні Донецька. У 2014 році переїхав до Києва, де через деякий час очолив клініку пластичної хірургії DMK Ukraine.

На сайті установи сказано, що Сотник - кандидат медичних наук, працював лікарем-хірургом, пластичним і естетичним хірургом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...