Палець відразу почорнів, а нога розпухла вдвічі: 13-річну дівчинку на пляжі "вжалила" риба

Лише кваліфікована медична допомога допомогла врятувати дитині життя.

В США 13-річну дівчину у важкому стані доставили до лікарні після того, як її вкусила риба під час веслування на пляжі. Палець на нозі Лотті Доусон почорнів, а сама нога дівчинки розпухла. Лише кваліфікована медична допомога допомогла врятувати дитині життя, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Коли Лотті наступила на щось гостре під час плавання на березі моря, її мама, 37-річна медсестра Ніккі вирішила, що це гострий камінь. Однак коли палець Лотті швидко почорнів, а нога стала розпухати, жінка зрозуміла, що дитину у воді атакувало щось більш зловісне.

При найближчому розгляді місіс Доусон побачила шип, що стирчав із пальця Лотті - як виявилося, він належав якійсь рибі.

Після того, як місіс Доусон витягла шип з пальця Лотті, вони кинулися до лікарні. "Я педіатрична медсестра, тому я сама працювала з безліччю маленьких травм - але я не бачила нічого подібного", - розповіла Ніккі Доусон.

Згодом на проколеній стороні ноги з'явилася виразка, схожа на пухир. Медсестри і лікарі не розуміли що трапилося і що їм потрібно було зробити.

Дитині ввели антиправцеву сироватку, а також призначили курс антибіотиків та антигістамінних препаратів, перш ніж дозволили їй повернутися додому.

Коли сім'я повернулася додому, нога Лотті розпухла ще більше і загроза розвитку потенційно смертельного тромбозу глибоких вен стала більш, ніж реальною.

Дівчинку забрали в лікарню і лише після тривалого лікування відпустили додому. Лотті вже повернулася в Бостон, і, хоча припухлість трохи зменшилася, сім'ї сказали, що вона може залишатися ще рік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...