Пандемія коронавірусу: У Європі новий спалах COVID-19

Рекордні показники зафіксовано в низці країн.

У кількох Європейських країнах зафіксовано рекордні показники нових випадків захворювання на коронавірус. Йдеться про Німеччину, Нідерланди, Чехію, Бельгію, Швецію, Італію, Польщу. Відповідні показники захворюваності оприлюднено на сайті worldometers.info, передають Патріоти України.

Наприклад, у Німеччині за минулу добу виявили понад 4 тисячі нових випадків COVID-19. Це є найбільшим показником із квітня.

Кількість заражених COVID-19 у Німеччині.

У Нідерландах зареєстровані 5,8 тисячі нових випадків, що також стало рекордом для країни.

Кількість заражених COVID-19 у Нідерландах.

Також високий показник зафіксовано у Франції – майже 19 тисяч нових заражених.

Кількість заражених COVID-19 у Франції.

У Чехії через спалах коронавірусу вирішили закрити всі спортивні та культурні об'єкти на 14 днів. Посилення карантину почнеться з 12 жовтня.

Кількість заражених COVID-19 у Чехії.

Крім того, ресторани в країні працюватимуть до 20:00, а учні середньої та старшої шкіл частково перейдуть на дистанційне навчання.

У Бельгії, де заразилися ще 3577 осіб, також ввели нові обмеження. Як повідомляють місцеві ЗМІ, в країні на місяць заборонять роботу всіх барів, ресторанів і кафе, зокрема, і в спортклубах. Продовжать роботу тільки ресторани в Брюсселі.

Кількість заражених COVID-19 у Бельгії.

У Швеції карантин не підсилили, але й не ослабили. Влада вирішила не збільшувати кількість відвідувачів спортивних заходів і концертів із 50 до 500 осіб.

Кількість заражених COVID-19 у Швеції.

Водночас в Італії за добу виявлено 4458 нових випадків коронавірусу. Такий високий показник зафіксовано вперше з квітня.

У країні цього тижня посилили карантин, зобов'язавши жителів носити захисні маски.

Кількість заражених COVID-19 в Італії.

Таких самих заходів вжили в Польщі, де виявлено 4280 нових заражених.

Кількість заражених COVID-19 у Польщі.

Усього в Європі за час пандемії зафіксовано близько 5,6 млн випадків зараження коронавірусом. Водночас вилікувалися 2,9 млн осіб і майже 229 тисяч померли.

Крім того, є інформація, що вже в 30 найбільших містах світу, не тільки європейських, ввели карантинні обмеження або планують це зробити. Зокрема, йдеться про Сеул (Південна Корея) і Нью-Йорк (США).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...