Пандемія коронавірусу: В яких умовах лікують українців від COVID-19

Поки в Україні продовжує стрімко зростати кількість хворих на коронавірус, в мережі активно розповідають про дійсність робочих буднів українських лікарів і медсестер, які зараз борються з ковідною інфекцією і рятують життя пацієнтів.

На своїй сторінці в Facebook одна з пацієнток житомирської лікарні Ірина Яцик повідала, як проходить її відновлення після Covid-19, а також назвала свої симптоми коронавірусної інфекції, передають Патріоти України.

Вона відзначила лікарів, які змогли організувати потік хворих і швидке реагування медперсоналу, їх постійну увагу і підтримку кожному. "Уявіть: Ви в скафандрі 12 годин. Є тільки очі. Медичний одяг не провітрюється, тобто Ваш піт з Вами, його навіть витерти не можна, тому що руки в гумових рукавичках. Ви мокрі, постійно бігаєте з палати в палату, тому що в кожній з палат є хворі, у яких за 40 температура і треба крапельниці. Постійно ... Я вночі вийшла в туалет. Перед ним на підлозі, обнявшись, спали 2 медсестрички. тому що лягати ніде, кожен куточок відділення з хворим, так і лягли на пару хвилин, втомлені. У скафандрах і гумових рукавичках. Через секунду вони вже з питанням чи "ок" у мене. Я навіть сказати не змогла, кивнула. Тому що це реальність. Реальність наших лікарень і лікарів", - розповіла Яцик.

Також жінка зазначила, що Covid-19 у кожного проходить специфічно: "У когось спина болить, кому брова свербить, а когось на другий день не рятують. Як і наявність смаку та нюху. У мене, наприклад, нюх був постійно, а смак їжі був такий, ніби все морською водою оброблене. Солоне, нудотне і відчуття якихось водоростей на зубах. Цілих 15 днів".

При цьому, Ірина закликала всіх носити маски та тримати дистанцію: "Лікарень у нас мало, лікарі теж люди, хворіють так само. Бережіть себе і близьких! Covid-19 існує. Не дивлячись на всі масонські змови і домовленості. Незважаючи на всі наші вірування в те, що пройде легко і "мене це не стосується".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...