Паніка після удаваного благополуччя: На Миколаївщині "ізолювали" ціле село, де виявили перших в області заражених коронавірусом (фото)

Миколаївська область тривалий час звітувала про відсутність хворих коронавірусом. Після візиту в регіон головного санітарного лікаря були виявлені двоє перших хворих в селі Воронівка.

У Миколаївській області після виявлення перших хворих з коронавірусомів було вирішено ізолювати село Воронівка в Вознесенському районі, передають Патріоти України.

Щоб жителі села не поширювали інфекцію, були перекопані грунтові дороги до сусіднього села Таборівка і виїзд на Єланецький трасу.

На під'їздах до Воронівки організовано цілодобовий поліцейський пост. Там чергують лікар та працівники райуправління Госпродпотребслужби. Проїжджаючим повз міряють температуру і проводять дезінфекцію транспорту.дорога

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...