Паралельна реальність: Блогер показав фото супермаркета "Амстор" в окупованій Горлівці і в підконтрольному Україні Сєвєродонецьку

"Процвітання", яке приніс Горлівці "рускій мір" - це злидні, відсутність впевненості в завтрашньому дню і стагнація всіх сфер життя.

Блогер з ніком "donetchanyn" в своєму Телеграм-каналі розмістив фото, зроблені в окупованому місті Горлівка і в розташованому на неокупованої території Сєвєродонецьку, передають Патріоти України.

На фото - торгові центри відомої мережі. Тільки на фото, зробленому в "звільненій від укрофашистів" Горлівці, - жалюгідні залишки будівлі, її остов, а навколо - повне запустіння і лише два легкових автомобіля (до речі, чорний і червоний, що дуже символічно).А на фото, зробленому в мирному Сєвєродонецьку, - працюючий торговий центр з палаючими вогнями (фото - вечірнє) і безліччю автомобілів покупців.Колись процвітаюче промислове місто Горлівка, де працювало кілька дуже успішних підприємств, зараз - населений пункт з нестабільною ситуацією і занепалою економікою. "Процвітання", яке приніс Горлівці "рускій мір" - це злидні, відсутність впевненості в завтрашньому дню і стагнація всіх сфер життя. Втім, життя в цьому місті немає, а є виживання.

На неокупованій території Луганської області теж чимало проблем, більшість з яких викликані війною. Однак умови життя для людей все ж на порядок кращі, ніж в "народних республіках". Там працюють підприємства, функціонують торгові центри, у людей є реальні демократичні права і свободи. А немає одного - "руского міра".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...