Паралельний світ: Мережу розгнівали салюти в Києві в розпал боїв на Донбасі

У мережі обурилися салютами в Києві в той час, як на Донбасі йде війна і чутно звуки обстрілів.

Про це в Facebook написала волонтер Наталя Юсупова, передають Патріоти України.

"Ось тільки волонтер прислала відео як біля Мар'їнки грюкають гармати, йде бій і тут чую в центрі Києва запустили салют. Що святкуєте?? У центрі міста лежать поранені хлопці в госпіталі, Ви сволочі навіть не хочете розуміти, що в країні війна і що відчувають воїни без рук і ніг, як реагують контужені на Ваші салюти!! Два різні світи в одній країні. Як назвати тих, хто на сьомому році війни не навчилися поважати людей, які віддають свої життя на фронті??! Совість втратили зовсім ", - обурилася автор публікації.

Користувачі солідарні з нею. "Людям байдуже, це ж не їхні сини", "Самі знаєте, у нас дві України", "Що у наших людей в головах", - пишуть вони.

Також салюти прокоментувала волонтер Світлана Андрейчук, поділившись відео зі звуками стрільби в Авдіївці.

"Комусь весело, комусь салютів не вистачає, думаю які люди постійно живуть під обстрілами з радістю поміняються з вами квартирками на літо", - написала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...