Параметри перспективних десантних кораблів представили у США

Кораблі класу Light Amphibious Warship мають витримувати хвилювання на морі висотою 2,4-4 метри і бути спроможні до трансокеанських переходів.

В США заговорили про параметри десантних кораблів нового покоління, які американський флот може закуповувати замість нинішніх великих десантних кораблів. Про це повідомляє ресурс The Drive, передають Патріоти України.

Флот США може закупити до 30 малих/легких десантних кораблів (Light Amphibious Warship).

На сьогоднішній день підрозділ PMS 317 Командування військово-морських систем (NAVSEA) займається опрацюванням параметрів майбутніх десантних кораблів.

Так на сьогодні мова йде про те, що довжина майбутніх десантних кораблів складатиме не менше 60 метрів. Такі кораблі зможуть приймати до 75 морських піхотинців.

Кораблі класу Light Amphibious Warship повинні мати апарель для висадки десанту на берег і приймати всі типи техніки, яка є на озброєнні в Корпусу морської піхоти.

Корабель класу Light Amphibious Warship

Нові десанті кораблі повинні будуть рухатися зі швидкістю 14 вузлів і мати радіус дії в 3500 морських миль. Кораблі класу Light Amphibious Warship мають витримувати хвилювання на морі висотою 2,4-4 метри і бути спроможні до трансокеанських переходів.

ВМФ США планує почати закупівлі нового класу десантних кораблів в 2022 році.

Нові десантні кораблі допоможуть реалізувати концепцію реформування Корпусу морської піхоти США до 2030 року. Даний документ передбачає здатність американської морської піхоти швидко переміщатися між тимчасовими базами для уникнення атак із боку ворога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...