Paris Air Show: Українські конструктори представили сучасні ракети у Франції

Paris Air Show – одна з найбільших і найпрестижніших виставок у світі. За даними організаторів заходу в цьому році у авіасалоні беруть участь 2462 компанії з 50 країн світу.

На 53-ому Міжнародному авіакосмічному салоні Paris Air Show у Ле Бурже українські конструктори з КБ "Південне" та ДП ВО "Південний машинобудівний завод" представили макети діючої та перспективних ракет-носіїв, макет космічного апарата та кріогенний паливний бак. Про це повідомляє у Facebook КБ "Південне", передають Патріоти України.

"На нашій, спільній з ДП ВО «Південний машинобудівний завод», експозиції представлено макети діючої ракети-носія "Антарес", перспективних РН – "Циклон-4М", "Циклон-1М" та "Маяк-SH-5", макет космічного апарата "YuzhSat-1" та кріогенний паливний бак, який виготовлено на новітніх сучасних виробничих потужностях КБ "Південне", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що експозиція українських виробників розміщена на стенді F249 у павільйоні 5. Делегацію очолює генеральний директор ДП "КБ "Південне" Олександр Дегтярев. У програмі роботи української делегації заплановано проведення низки зустрічей і переговорів з налагодження та розвитку співробітництва у сфері освоєння мирного космосу. Особливу увагу буде приділено питанням імпортозаміщення.

Paris Air Show – одна з найбільших і найпрестижніших виставок у світі. Вона відбувається один раз на два роки і саме тут можна не тільки побачити те, що вже створено та відпрацьовано, але і зазирнути у майбутнє. На Ле Бурже можна побачити все: від найбільшого пасажирського авіалайнера до мініатюрного безпілотного літального апарата, оцінити новинки та перспективні розробки провідних підприємств у сфері літако- і двигунобудування, космічної й оборонної техніки, новітніх матеріалів і технологій.

За даними організаторів заходу в цьому році у авіасалоні беруть участь 2462 компанії з 50 країн світу. Окрім ДП «КБ "Південне" та ДП ВО "ПМЗ" Україну також представляють ДП "Антонов", АТ "Мотор Січ", ДП "Івченко-Прогрес" та ДК "Укроборонпром".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...