Парламентські тренди: Топ безглуздих жіночих нарядів у новій Раді (фото)

Нещодавно представниця "Слуги народу" Оксана Дмитрієва прийшла до Верховної Ради в чоботях-панчохах. Вона обрала для засідання вовняне плаття, яке одягла зверху на сукню-сорочку. Образ завершили біла стрічка на шиї і велика брошка на грудях.

Оксана Дмитрієва

Однак Дмитрієва не єдина парламентарка, яка ходить на роботу в екстравагантному вбранні. Українцям запропонували згадати гучні образи нардепок у Раді за останній час, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

У жовтні ту ж Дмитрієву помітили в Раді з останньою моделлю iPhone 11, який з максимальною комплектацією в Україні коштує 45-50 тисяч гривень. Увагу на дорогу обновку звернули завдяки яскравому костюму, яким Дмитрієва виділялася із загальної маси.

Ще одна "слуга народу", депутатка Олена Шуляк якось з'явилася на засіданні парламенту в незвичайному яскравому взутті. Користувачі в мережі відразу ж почали коментувати взуття Шуляк. Хтось оцінив модний вибір, інші ж, навпаки, розкритикували її ботильйони.

Олена Шуляк

Водночас раніше журналістка Анна Стешенко опублікувала фото Олени Шуляк, зроблені також у Верховній Раді. Головним акцентом знімків стала культова сумка Chanel Jumbo в найбільшому розмірі, вартість якої становить понад 7 тисяч доларів.

А Ірина Аллахвердієва, яка також є депутаткою від пропрезидентської фракції, нещодавно з'явилася в парламенті в білій сукні вище коліна з мереживним верхом, крізь який просвічувала білизна.

Ірина Аллахвердієва

Під відповідним знімком, яким поділився фотограф Ян Доброносов у Facebook, користувачі активно коментували модний образ Аллахвердієвої.

Народна обраниця від "Опозиційною платформи – За життя" Наталія Королевська взагалі стала об'єктом для насмішок – після того, як виступила з трибуни Верховної Ради в "жокейському образі". Для засідання парламенту Королевська обрала кепку білого кольору і поло з довгим рукавом у тон. Водночас у мережі помітили, що такий стиль для подібної нагоди є недоречним.

Наталія Королевська

"Свисток проковтнула?", "Кінь Онищенко", "Ого, Вадим Зіновійович сьогодні весь у білому", "Що не на коні", "Хоч без коня", "Поясніть їй вже, що це ВР, а не іподром", " сфоткай її зблизька. у неї вуса", "Великий теніс в Раді", – посміялися користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...