"Партнери в шоці!": Єдиний іномовний український телеканал припиняє віщати іноземними мовами

Також з початку 2020 року телеканал припинив своє супутникове мовлення.

Телеканал UATV, на базі якого в лютому стартує новий держканал для Донбасу перестане віщати на іноземних мовах. Про це написала в колонці на сайті detector.media ексгендиректор UATV Людмила Березовська, передають Патріоти України.

"Телеканал шокував всіх своїх іноземних партнерів новорічним «подарунком» - повідомленням про непродовження контрактів і припинення супутникової ретрансляції з початком 2020 року. 3-го січня нове керівництво каналу зібрало колектив і оголосило, що новини працюють тільки до 12-го січня включно, і англійська і арабська редакції і всі телепроекти каналу - не на часі ... А це вже не іномовлення. Це буде ще один нішевий, до того ж - регіональний телеканал (адже норма про нерозповсюдження UATV на всій території України залишається). Виходить так, що телеканал іномовлення України перестає бути іномовцем ... ", - пише Березовська.

Також з початку 2020 року телеканал припинив своє супутникове мовлення.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...